a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

Duurzame Inzetbaarheid en Reduceren Verzuim

a

Duurzame Inzetbaarheid en Reduceren Verzuim

Door de veranderende markt en tijdsgeest en daardoor de veranderende vraag en focus van het bedrijf wordt er een andere manier van denken, houding en werken gevraagd van de medewerkers. Tevens kan het verzuim hierdoor aardig oplopen.

Om in de toekomst de medewerkers aan het werk te kunnen houden is het van groot belang dat zij in dit veranderingsproces kunnen meegaan, mee willen en ook mee kunnen. Mec Spirit zorgt ervoor dat medewerkers op de juiste plek komen, bevlogen, gezond, gemotiveerd en productief aan het werk kunnen blijven binnen het bedrijf.

Bevlogen gemotiveerde medewerkers zijn nl productiever en meer betrokken en geven het bedrijf meer energie.

a

Toegevoegde waarde projectmanagement Mec Spirit

- meer betrokkenheid tussen management en medewerkers
- aandacht voor de medewerker
- beter inzicht krijgen in de kwaliteiten van en beperkingen van de medewerkers waardoor medewerkers beter inzetbaar kunnen zijn
- verbeteringen aanbrengen in de werkomstandigheden
- objectief in kaart brengen van het totale verzuim
- trainen management
- advies bij en herscholing

U bent op zoek naar een zelfstandige tijdelijke specialist of naar vast personeel? Mec Recruitment Solutions beschikt over een uitgebreid, gevarieerd en up-to-date kandidatenbestand van professionals.
De kandidaten beschikken over een gevarieerde en gespecialiseerde werkervaring in hun vakgebied. Mec Recruitment Solutions kan aanvragen uitzetten, via ons netwerk en via sociale media. Mec Recruitment Solutions selecteert voor u de specialist die u zoekt aan de hand van de door u verstrekte competenties.
Mec Recruitment Solutions screent de referenties, controleert het bezit van een geldige VAR verklaring, een uittreksel Kamer van Koophandel, aansprakelijkheidsverzekering en alle overige administratieve verplichtingen. Kortom, Mec Recruitment Solutions selecteert, screent en begeleidt. U kunt snel zonder zorgen en zonder arbeidsrechtelijke risico's een freelancer inhuren. Tevens geschiedt de facturering onder begeleiding van Mec Recruitment Solutions
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Merel Blaak 06-41660554 of Monique Bijloo 06-51425243

Neem contact op