13 nov: schrijfgroep Schrijven en spreken vanuit je hart (elke bijeenkomst is apart te volgen).

Loading Events
  • This event has passed.
13 Nov.

13 nov: schrijfgroep Schrijven en spreken vanuit je hart (elke bijeenkomst is apart te volgen).

13 November 2019 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Zou je graag met andere mensen in een groep samen willen schrijven en spreken en op die manier jezelf beter leren kennen? Door over jezelf en je gedachten en gevoelens te schrijven en te spreken kom je dichter bij jezelf. Leeftijd en beroep zijn niet belangrijk – het maakt niet uit wie naar de schrijf- en spreekgroepen komt. Je kunt ook vrienden, kennissen of je partner meenemen.

Wolfgang  Peppmeier zal deze schrijf- en spreekgroepen begeleiden. Een groep kan op elk gewenst moment beginnen en ook weer eindigen. De bedoeling is dat je aan je persoonlijke ontwikkeling gaat werken door bijvoorbeeld eens per maand als groep bij elkaar te komen en samen te schrijven en te spreken. Zij er mensen die interesse hebben in schrijven en spreken vanuit hun hart? Het zijn groepen ‘weldenkers’ die naar elkaar luisteren en die elkaar steunen in hun persoonlijke groei.

Prettiger en gelukkiger leven

Voor wie is dit project bedoeld? Voor mensen die met zichzelf in balans willen komen en zichzelf en anderen beter willen leren begrijpen. Waarom zou je dat willen doen? Als je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, word je gelukkiger en voel je je prettiger. Je hebt ook minder angst voor je eigen succes. Mensen die gelukkiger zijn en zich op hun gemak voelen hebben minder stress, zijn succesvoller, hebben meer zelfvertrouwen en zelfrespect.

 Samen groeien

Omdat wij samen leren, kunnen wij samen groeien en leren wij beter met onszelf en anderen te communiceren. Daardoor kunnen wij makkelijker de dagelijkse situaties naar onze hand zetten. Als je wilt kun je ook je eigen levensverhaal schrijven of episodes uit je leven.

Wanneer: Woensdagmiddag 13 november 2019 van 13.30 – 16.00 uur

Waar: koetshuis Madoera, javalaan 24 in Baarn

Kosten: Investering in jezelf: € 15, –

Aanmelden: via info@mcspirit.nl of 035 531 56 54

Extra informatie: info@pepptalk.nl of tel. 06-546 746 73

Onder de naam ‘Pepptalk’ geeft Wolfgang  Peppmeier lezingen, workshops en individuele coaching in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. W. Peppmeier is schrijver van het boek ‘Uitstraling – laat van buiten zien wie je van binnen bent’.

Volg Wolfgang op Twitter, Facebook, Linkedin en Youtube

Event Details

Date: 13 November 2019 @ 2:30 pm - 5:00 pm
Time: 2:30 pm - 5:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Wolfgang Peppmeier