14 april: Extra Workshop Familieopstellingen

Loading Events
  • This event has passed.
14 Apr.

14 april: Extra Workshop Familieopstellingen

14 April 2019 @ 11:30 am - 7:00 pm

Wij zijn Jan en Elvira Velsen. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. De workshops worden ook bezocht door mensen die kennis willen maken met onze werkwijze en overwegen om zich aan te melden voor onze opleiding ‘Familieopstellingen HBO’.

Als Therapeute Systemisch Werk voltooide Elvira haar opleidingen in Spanje. Jan Velsen is eigenaar van de in 1994 opgerichte B.V. “Velsen & Partner”. Zijn opleidingen Familie-en Organisatieopstellingen voltooide ik bij het Bert Hellinger Instituut in Groningen en bij Professor dr. Franz Ruppert leerde ik Meergenerationele Psychotraumatologie. Zij verzorgen workshops, opleidingen, lezingen en individuele coaching.

Een Familieopstelling is een therapie om inzicht te krijgen in de invloeden die familie heeft op jouw welzijn. Je ervaart de bevrijding van spanningen, die bepalend zijn geweest voor jouw geluk.

Soms leef je onbewust het leven van iemand anders in jouw familie. Zónder het te weten en zónder het te willen, draag je een last voor iemand anders in jouw systeem van herkomst.

Het is onze missie om mensen weer in contact te brengen met hun eigen kracht, om hen te inspireren tot een gezond en gelukkig leven. Het is vanuit deze missie dat wij workshops en opleidingen verzorgen.

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Dus ook voor mensen, die hun achtergrond op een dieper niveau willen ontdekken en de beïnvloeding daarvan op hun persoonlijke en professionele leven. De workshops worden ook bezocht door mensen die kennis willen maken met onze werkwijze en overwegen de opleiding Familieopstellingen HBO te volgen. Kijk ook op https://janvelsen.nl/ voor meer informatie.

Kosten:         € 30,– inclusief opstellingen (via loting), koffie, thee en lunch.

Aanmelden: via www.janvelsen.nl

Event Details

Date: 14 April 2019 @ 11:30 am - 7:00 pm
Time: 11:30 am - 7:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Jan en Elvira Velsen