EEN AVOND MET JOKE PLAATSMAN ‘HARTENKRIEBELS’

Loading Events
26 Jun.

EEN AVOND MET JOKE PLAATSMAN ‘HARTENKRIEBELS’

26 June @ 7:30 pm - 9:30 pm

EEN AVOND OVER WARM MENSELIJK CONTACT

Ik zoek altijd naar ‘het hart’. Of dat nu van iemand persoonlijk of van de zaak is. Want daar, in het hart bevindt zich de essentie, de bron van verlangen, de kern van de boodschap en dát is de motor om
doelgericht in actie te kunnen komen. Wanneer je je daarmee verbindt kun je makkelijker vormgeven aan dat wat je het liefste doet en spreek je als vanzelf een taal die anderen horen, voelen en begrijpen, van hart tot hart!

Hartenkriebels is het boek dat zij schreef over warm menselijk contact, met kleurrijke tekeningen en korte, krachtige teksten. Ze gaan over universele levensonderwerpen die ons allemaal raken: verlangen, zoektochten, liefde, pijn, tegenslag en hoe we met deze emoties om kunnen gaan.  ‘Hartenkriebels’ is ook de titel van het boek van Joke Plaatsman. Het is een ontmoetingsplek waar kunst, liefde, en levenswijsheid samenkomen.

‘Hartenkriebels is een geschenk dat je aan mensen geeft die je het allermooiste gunt,’ zegt de schrijfster. ‘Het is een visuele gids voor iedereen die op zoek is naar meer vreugde, vervulling en verbinding in het leven.’

De kleurrijke uitgave is ook geschikt voor professionals en organisaties die meer aandacht voor menselijk contact willen.

Woensdagavond 26 juni van 19.30 – 21.00 uur een muzikale boekpresentatie ‘Hartenkriebels’

Joke zingt en speelt ukelele, ook zal zij deze avond een van haar hartekriebels maken.

Bijdrage € 20,00

Eventueel is op de avond zelf het boek verkrijgbaar ad € 29,95 en een mogelijkheid om het boek te laten signeren.

 

Event Details

Date: 26 June @ 7:30 pm - 9:30 pm
Time: 7:30 pm - 9:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Joke Plaatsman