FAMILIE OPSTELLINGSDAG

Loading Events
  • This event has passed.
03 Nov.

FAMILIE OPSTELLINGSDAG

3 November 2018 @ 11:00 am - 6:00 pm

Waarom hebben alle dingen een naam?, vroeg het meisje aan de meester. Het was even stil – en hij antwoordde: Wat een mooie vraag!

Je naam heb je van je ouders gekregen. Omdat je een naam hebt, kan ik je roepen. En als ik je roep, kun je bij me komen. En als je komt, kan ik je vasthouden.

En als ik je vastpak, kan ik je loslaten.

(Uit: ‘Vonken van Verlangen’, Veenbaas en  Goudswaard, Utrecht 2002

Of we nu willen of niet, we maken allemaal deel uit van een familiesysteem. Vaak is onze verbinding met ons familie systeem de bron van veel fijne en vervelende situaties in het hier en nu. Een opstelling maakt snel duidelijk welke dynamiek er speelt, waar de oplossingsrichting te vinden is en welke beweging gemaakt kan worden. Dat geeft vaak duidelijkheid, opluchting en rust.

Opstellingen kunnen benut worden voor vele kwesties zoals vragen op persoonlijk vlak (zoals moeilijk succes hebben, weinig zelfvertrouwen of het ervaren van  onrust, boosheid of verdriet), relationeel vlak (zoals relatie met ouders, familieleden, partners en kinderen) of bij werk- en organisatie gerelateerde thematiek (zoals teruglopende omzet of moeite met acquisitie). Daarnaast kan een familie opstelling behulpzaam zijn bij het verkennen van keuzes of bij vragen over je levensdoel, inspiratie of zingeving.

Cor is een gedreven trainer en coach, die erop gericht is mensen in contact te brengen met hun talenten en mogelijkheden. Hij is open, betrokken en uitnodigend in zijn benadering met een groot relativeringsvermogen. Werkt vanuit bezieling en met respect, humor en acceptatie.

Cor werkt vanuit de principes van Transactionele Analyse, Systemisch werk en is NLP-master, Certified Transactional Analist, PTSTA en Insights geaccrediteerd.

‘Systemisch werk biedt mij de mogelijkheid om op een diepe laag verbinding te maken, kernproblemen zichtbaar te maken en oplossingen aan te reiken.

Waar:         Koetshuis Madoera, Baarn

Wanneer:  zondag 3 november 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten:      € 55,- en € 75,- met vraag.

Event Details

Date: 3 November 2018 @ 11:00 am - 6:00 pm
Time: 11:00 am - 6:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Cor van Geffen
Phone: 06-53500242