Lezing ‘De Usui’ Methode

Loading Events
  • This event has passed.
21 Jun.

Lezing ‘De Usui’ Methode

21 June 2021
€29.00

Deze lezing plus longread is bedoeld voor diegenen die interesse hebben in deze methode of er een ervaring mee hebben. De longread is ook geschreven voor iedereen die interesse heeft in de Usui-methode te verspreiden en hoe je als kanaal voor levensenergie te fungeren.

“In de westerse wereld circuleren de laatste eeuw verschillende verhalen over de Usui-methode. Meerdere malen is geprobeerd om de methode, die traditioneel van meester naar student wordt overgedragen, schriftelijk vast te leggen en te verspreiden. Al die pogingen hebben niet geleid tot een volledig en juist beeld. Met deze longread wil ik de structuur en methode uitleggen zoals deze oorspronkelijk bedoeld is,” Monique Bijloo.

De lezing is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in de werking van  Usui-methode en levensenergie en hierover ook meer te weten wilt komen.

Aanmelden voor de lezing kan via info@mcspirit.nl.

Lezing max 15 deelnemers.

ticket euro 29,00 inclusief longread/boekje.

Event Details

Date: 21 June 2021
Time: -
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available