Lezing ‘De Usui Methode’

Loading Events
  • This event has passed.
18 Nov.

Lezing ‘De Usui Methode’

18 November 2020 @ 8:30 pm - 10:30 pm
€15.00 – €25.00

Deze longread is bedoel voor diegenen die interesse hebben in deze methode of er een ervaring mee hebben. Het is ook geschreven voor iedereen die ervoor heeft gekozen om de Usui-methode te verspreiden en als kanaal voor levensenergie te fungeren.

“In de westerse wereld circuleren de laatste eeuw verschillende verhalen over de Usui-methode. Meerdere malen is geprobeerd om de methode, die traditioneel van meester naar student wordt overgedragen, schriftelijk vast te leggen en te verspreiden. Al die pogingen hebben niet geleid tot een volledig en juist beeld. Met deze longread wil ik de structuur en methode uitleggen zoals deze oorspronkelijk bedoeld is,” Monique Bijloo.

De lezing is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in de Usui-methode en hierover meer te weten wilt komen.

Aanmelden voor de lezing kan via info@mcspirit.nl.

Kosten;

toegang €15,-

toegang inclusief longread: €25,-

Van ieder ticket gaat €5,- naar de voedselbank.

Monique Bijloo  

Geboren in Den Haag en sinds jaren woonachtig in Baarn waar zij een bureau voor projectmanagement heeft op het gebied van arbeidsbemiddeling, re-integratie (van werk naar werk), recruitment, duurzame inzetbaarheid en reduceren voor grote nationale organisaties en multinationals. Daarnaast heeft zij een sprekersburo DEEP; een sprekers- en cursuscentrum op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en zingeving.

Op haar 27e kwam zij in aanraking met deze methode en heeft haar talent hiervoor verder ontwikkeld. Haar missie is om de authentieke en originele methode terug te brengen in de maatschappij op de manier waarvoor het bedoeld is. Monique heeft 2 kinderen.

Het samenbrengen van diversiteit, kennis van nieuwe wetenschappen en oude wetenschappen door persoonlijke aandacht past zij toe in een dynamische, intuïtieve, innovatieve en multidisciplinaire aanpak die kenmerkend is voor haar. Wanneer je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen via info@mcspirit.nl of +316 51 42 52 43

www.mcspirit.nl

Vanwege COVID-19 hanteren wij een maximaal aantal bezoekers van 12 personen. Daarnaast nemen wij de veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht.

Event Details

Date: 18 November 2020 @ 8:30 pm - 10:30 pm
Time: 8:30 pm - 10:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Monique Bijloo

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available