Lezing ‘De USUI methode’ Monique Bijloo

Loading Events
  • This event has passed.
27 Nov.

Lezing ‘De USUI methode’ Monique Bijloo

27 November 2023 @ 7:30 pm - 9:30 pm

Wil je meer energie, balans en welzijn in je leven ervaren? De Usui-methode voor zuivere levensenergie, is een krachtige manier om je levensenergie te versterken en te harmoniseren.

De Usui methode is een eeuwenoude Japanse genezingsmethode die gebaseerd is op het kanaliseren van universele energie om fysieke, emotionele en spirituele blokkades op te heffen. De Usui methode verwijst naar de energie die in alles om ons heen stroomt.

Met behulp van de Usui-methode kun je leren hoe je deze energie kunt gebruiken om jezelf en anderen te helen. Het gaat om het plaatsen van je handen op specifieke punten van het lichaam, waardoor de energie vrij kan stromen en blokkades kunnen worden opgelost.

De Usui-methode voor zuivere levensenergie is een niet-invasieve, ontspannende en veilige techniek die door iedereen kan worden geleerd. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met energiewerk of niet. Het enige wat je nodig hebt, is een open geest en de bereidheid om te leren.

De voordelen van de Usui-methode zijn talrijk. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van diepe ontspanning, het verlichten van pijn, het versnellen van het genezingsproces, het verbeteren van de slaap en het vergroten van het gevoel van welzijn. Bovendien kan het je intuïtie en spirituele groei versterken.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, het verlichten van fysieke klachten of het ondersteunen van anderen, de Usui-methode voor zuivere levensenergie kan een waardevol instrument zijn in je leven.

Ontdek de helende kracht van de Usui methode en breng balans en vitaliteit in jezelf en in je omgeving. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven vol zuivere levensenergie met de Usui-methode.

 

De kosten zijn 25 euro inclusief boek/longread De Usui Methode.

Aanmelden bij info@mcspirit.nl of 06- 51425243

Lezing max 15 deelnemers.

Event Details

Date: 27 November 2023 @ 7:30 pm - 9:30 pm
Time: 7:30 pm - 9:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Monique Bijloo