LIFE EMPOWERMENT WEEK – VITERBO ITALIE

Loading Events
 • This event has passed.
22 Aug.

LIFE EMPOWERMENT WEEK – VITERBO ITALIE

22 August 2021 - 29 August 2021
€1,695.00 – €1,895.00

LIFE EMPOWERMENT WEEK -VITERBO ITALIE 22/8 – 29/8/2021

Toscane – Meer van Bolsena

Voor Bestuurders. managers, ondernemers, HRM, Leidinggevenden

Ook toe aan inspiratie, ruimte, zingeving, je lichaam boosten, healing en refreshment! 

Adem je vrij week! In het prachtige Toscane aan het Meer van Bolsena.

Trainers: 

Robert Tettero

Karlijne Tettero

Monique Bijloo

Een week waarin alle aspecten voorkomen die het een onvergetelijke week gaan maken:

 • Full-board verblijf in Hotel Salus Therme Viterbo  4- sterren
 • Gebruik van alle welness en spa faciliteiten in het hotel
 • 3-daagse Adem Training door Robert en Karlijne Tettero
 • Dagelijks ochtendmeditatie door Monique Bijloo
 • Excursie naar Frascati wijngaarden (Rome) inclusief lunch
 • Kookworkshop (Italiaans met kruiden en planten uit het land)
 • Bezoek aan de geneeskrachtige bronnen Etrusken
 • Bezoek aan Viterbo
 • Healingsessie Monique Bijloo – Usui Methode

Adem-Training

Gedurende deze 3 dagen gaan wij o.a. uitleggen hoe wij door ons gedachtengoed onze werkelijkheid creëren en hoe 3 wezenlijke universele wetten ons leven beïnvloeden en bepalen. Door die te begrijpen zal je in staat zijn beter grip op jouw leven te krijgen. Daarnaast bieden wij structuren aan voor zelfonderzoek; waardoor je jezelf beter leert begrijpen en waar nodig, je verandering kunt aangaan. 

Het bewust verbonden ademen is van essentieel belang. Je komt hierdoor uit je hoofd en direct in je gevoelscenter terecht. Negatieve invloeden en ervaringen die je in je leven niet hebt kunnen verwerken, onderdruk je (onbewust) door je adem in te houden. Wat je onderdrukt zet zich op cellulair en musculair niveau in je lichaam vast. Het is om die reden dat wij je deze specifieke ademhalingsdiscipline leren. Het heelt en bevrijd je op fysiek, emotioneel en mentaal niveau wat je in staat stelt jezelf verder te ontwikkelen. 

Daarom heet deze training “Adem je Vrij.” 

Het doel van deze training is toegang krijgen tot een open en ontspannen ademhaling, je vrij te voelen en jouw levensvreugde en geluk te ervaren. Het weekend geeft je een nieuw perspectief en concrete tools om alles in de praktijk om te zetten. De ademsessies worden door een opgeleid team zorgvuldig begeleid!

Inhoud tijdens het weekend:

 • Dagelijkse ademsessie
 • Conceptie, baarmoedertijd en geboorte
 • Geboortetrauma en leven in scheiding “Separation Anxiety”; het gevoel dat je alles alleen moeten doen en aan het vechten bent om te overleven. 
 • Algemene negatieve ervaringen, werk-situaties
 • Ouderlijke goedkeuring/afkeuring syndroom 
 • Rivaliteit tussen broers en/of zussen – Competitiedrang
 • Levensvreugde ten opzichte van doodsdrang en/of in angst te leven

AANMELDEN

Aanmelden via info@mcspirit.nl of via 06-51425243

Uw investering: 

Euro 1895,00  voor een grote kamer alleen inclusief

Euro 1695,00 voor een grote kamer – gedeeld door 2 personen inclusief

Bij deelname kunt u het bedrag overmaken naar MECECO

De week in inclusief 3 vegetarische maaltijden per dag, 2 consumpties naar keuze bij diner.

Hotel Salus Therme is een 4 sterren hotel met een uitgebreide spa en welness.

U kunt gedurende uw verblijf gebruik maken van de Spa en Welness. Behandelingen zijn extra bij te boeken.

Op verzoek kunnen wij uw arrangement laten aanpassen met vlees/vis, indien u geen vegetariër bent.

Reisadvies- Voor diegenen die niet met de auto komen, adviseren wij een de vlucht op Rome. Wanneer je een auto huurt , kun je in je vrije tijd nog veel van de omliggende plaatsjes zien en bezichtigen.

Ook is het mogelijk om 2 dagen eerder te komen in Hotel Salus Therme en/of je verblijf te verlengen.

Wanneer u dit met ons afstemt, krijgt u via Mec Spirit en Manna een gereduceerd tarief per nacht. 

  Voor wie is deze training? 

Voor Managers, Ondernemers, Leidinggevenden en HRM

Deze training is voor iedereen die bewuster wil leven en wil groeien en verandering aan wil gaan. Als je antwoorden zoekt op situaties waar je steeds tegenaan loopt of gewoon aan wat rust of verdieping toe bent, dan is deze training ook zeker voor jou. Deze training is voor iedereen die in het algemeen de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. “Het leven begint pas echt op het moment dat jij je adem hebt ontdekt!”

Deze training is ook zeker een “must” voor Top Sporters, Coaches, Trainers, Psychologen, Psychotherapeuten, Vroedvrouwen, Doulas, Gynaecologen, Verloskundigen, Medisch Personeel en hulpverleners in het algemeen.

 Robert Tettero

Robert is een Personal Development trainer en Life coach en bedrijfskundige. Hij geeft individuele sessies, trainingen en coaching trajecten in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanismeen is ook een gecertificeerde Rebirther/Trainer. Hij heeft meer dan 18 jaar samengewerkt met sjamanen in het Zuidwesten van de Verenigde Staten en heeft van een leergang met een sjamaan van de Hopi stam in Arizona genoten. Door zijn gedrevenheid om te leren en te groeien is hij uiteindelijk terecht gekomen op het pad en levenswijze van Tantra. Hij heeft zijn leven toegewijd aan zijn eigen ontwikkeling en persoonlijke groei en is blij zijn kennis met anderen te delen. 

                                                                   Karlijne Tettero

Karlijne is een gekwalificeerde Rebirther/Trainer, creatief danseres, en Vuurvrouw voor de zweethut ceremoniën. Zij geeft individuele sessies als ook trainingen in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en haar opmerkelijke intuïtie en scherp gevoel voor wat er onder de oppervlakte ligt biedt haar cliënten w Aaardevolle inzichten op het pad van hun persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Door Karlijne’s zachte en liefdevolle aard en haar vreugdevolle uitstraling is zij voor iedereen een bron van inspiratie en stelt zij mensen in staat hun proces met gemak en plezier te ondergaan. 

Monique Bijloo

Een combinatie van reguliere en alternatieve dienstverlening is de werkwijze en filosofie van Mec Spirit. Het samenbrengen van diversiteit en kennis van de nieuwe wetenschap en oude wetenschap op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en zingeving in de vorm van persoonlijke begeleiding, van werk naar werk, re-integratie, trainingen en opleidingen is haar

Missie. Multidisciplinair en innovatief met behoud van de waarde van de oorspronkelijke  zijn natuurwetten in zowel haar werk als persoonlijkheid zijn kenmerkend voor haar. Monique is o.a. meditatietrainer en  master in de Usui methode. Als consultant, ondernemer, coach, projectmanager werkt zij voor overheid en (internationale) organisaties. Monique is de eigenaar van Mec Spirit.

                                                               

 

 

                                                               

Event Details

Date: 22 August 2021 - 29 August 2021
Time: -
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available