Masterclass: “Hoe maak ik van vitaliteit een prioriteit “

Loading Events
  • This event has passed.
21 Apr.

Masterclass: “Hoe maak ik van vitaliteit een prioriteit “

21 April 2020 @ 2:30 pm - 7:00 pm

Wil jij jouw organisatie ook vitaler maken?                                    

Staat het bevorderen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op jouw HR-agenda? Steeds meer HR-professionals en medewerkers vinden het belangrijk om te investeren in het welzijn van de medewerkers. Toch is de weerstand soms voelbaar en is het de uitdaging om de juiste aanpak te kiezen.

In deze masterclass word je meegenomen in een effectieve en integrale vitaliteits-aanpak. Je leert hoe je directie en management, maar ook de rest van de organisatie enthousiast maakt voor jouw plannen. Aan het einde van de middag weet je wat de toegevoegde waarde is van vitaliteitsmanagement en ken je de do’s en dont’s. Je gaat naar huis met een stappenplan zodat je de volgende dag direct aan de slag kunt en vitaliteit echt op de kaart kan zetten.

Inhoud programma

12.30 Inloop met een vitale lunch
13.00 Start Masterclass

  • Vitaliteitsmanagement aan de hand van het model “Vitalogische schijf van vijf”
  • De nut & noodzaak van een vitaliteitsbeleid
  • Investeren in vitaliteit loont
  • Do’s en dont’s van een vitaliteitsaanpak

16.30 Netwerkborrel met andere HR Professionals

Investering

€ 150,- excl. Btw inclusief lunch en borrel

Aanmelden: info@mcspirit.nl
Telefoonnummer: 035-5315654


Marleen Kromkamp

Deze masterclass wordt gegeven door Marleen Kromkamp, werkzaam als Vitaloog bij Vitalogisch, vitaliteitsadviseur en trainer & coach. Daarnaast is zij docent aan de Vitacademie in Eindhoven. Jarenlang heeft zij als HR-professional gewerkt bij verschillende bedrijven en ondervond dat de sleutel tot succesvolle organisaties altijd lag bij het creëren van vitale en bevlogen medewerkers. Ook vanuit haar eigen ervaring weet zij hoe belangrijk het is om vitaal te blijven.  Vanuit een integrale aanpak adviseert zij bedrijven bij trajecten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, waar het altijd draait om bewustwording, kennisoverdracht en gedragsverandering.

Event Details

Date: 21 April 2020 @ 2:30 pm - 7:00 pm
Time: 2:30 pm - 7:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24