Masterclass Mindfulness

Loading Events
  • This event has passed.
12 May.

Masterclass Mindfulness

12 May 2018 @ 11:30 am - 1:45 pm

Het cultiveren van vaardigheden om een aandachtig en compassievol leven te leiden is een levenslange reis. Steeds opnieuw beginnen, een pas op te plaats maken, kleine pauzes inlassen in het midden van de hectiek van alle dag, je voor een moment gewaarzijn van je adembeweging en regelmatig mediteren vormen hierin de basis. Daarnaast kan het zo voedend zijn je af en toe opnieuw te laten inspireren, weer eens samen met anderen te oefenen en te reflecteren en de ruimte te hebben om vragen te stellen over waar jij tegenaan loopt in je beoefening.

Waarschijnlijk heb je gemerkt dat in de hectiek van het dagelijks leven en in contact met anderen het nog wel eens lastig kan zijn om de aandacht er helemaal bij te houden. In de vervolgtraining krijg je meer inzicht in je automatische reactiepatronen en gaan we verder onderzoeken hoe je mindfulness kunt integreren in het dagelijks leven; op je werk, in je gezin en in het contact met anderen. Hoe kunnen we mindfulness integreren in het contact met anderen. Nieuwste inzichten worden hierbij ingebracht.


Workshop facilitator: Barbara Doeleman-van Veldhoven

Barbara is eigenaar oprichter en eigenaar van BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected. Zij is in Nederland een pionier en expert op het gebied van mindfulness- en compassietrainingen voor zorg en organisatie. Barbara werkt onder andere samen met de Academie voor Medisch Specialisten, het internationale bedrijf PeopleRise en met het Centrum voor Mindfulness. Daarnaast is Barbara is bestuurlijk secretaris van de landelijke beroepsvereniging van mindfulnesstrainers in Nederland en België (VMBN).

Haar achtergrond als directeur van een multidisciplinair gezondheidscentrum maakt dat zij een brug kan slaan tussen organisatiedynamiek, zorg, mindfulness & compassie en wetenschappelijke toepassingen van mindfulness-based programs.

Event Details

Date: 12 May 2018 @ 11:30 am - 1:45 pm
Time: 11:30 am - 1:45 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Barbara Doeleman–van Veldhoven