Naamanalyse met Karin den Dulk

Loading Events
  • This event has passed.
15 Jun.

Naamanalyse met Karin den Dulk

15 June 2021 @ 7:30 pm
€20.00

Naamanalyse met Karin den Dulk 19.30

Ook wat je niet ziet kun je ‘lezen’ 

Het kan zijn dat je ergens erg goed in bent en dat er dingen zijn waar je veel moeite mee hebt, zonder dat er een aantoonbare reden voor lijkt te zijn. Soms kun je zover afraken van wat eigenlijk bij je ‘hoort’, dat het moeilijk is om goed te functioneren. 

Jij stelt een vraag die je bezig houdt over jezelf of in contact met je partner, kind, vriend/in, collega, etc. 

Ik maak contact met je innerlijk en stem af op jouw energie en ervaringen. Deze ervaringen zie ik in beelden, deze beelden geef ik door aan jou, waardoor je inzicht en eventueel antwoorden kunt krijgen.

Soms zijn ervaringen opgeslagen in diep emotioneel gebied, terwijl het incident helemaal niet ingrijpend hoeft te zijn, dan is het inzichtelijk als je begrijpt waarom je in bepaalde omstandigheden een heftige reactie hebt.

Soms zijn er opgeslagen ervaringen die een blokkade zijn gaan vormen. Door begrip en inzicht van waaruit je handelt, kun je nieuw gedrag ontwikkelen. 

Door het noemen van de naam van een persoon, bijvoorbeeld een partner, broer, zus, ouder, collega, buur, vriendin, etc, komt de energie vrij van  het veld tussen jou en deze persoon.

Doordat jij deze naam noemt is meteen de connectie tussen jou en de persoon te lezen. Dit lezen gaat door middel van energie, ik stem mij dan af op deze energie en kan vertellen welke eigenschappen deze persoon heeft (karakter, manier van doen, ervaringen, de effecten daarvan, voorkeuren, etc.). Je krijgt dan inzicht in de actie en re-actie tussen jullie. Om privacy redenen ‘lees’ ik niet de persoonlijke dingen van de persoon die er niet is, alleen de interactie tussen jullie. 

Karin den Dulk is psychosociaal (relatie)therapeut en coach met Human Design en geeft diverse workshops en consulten.

Locatie Mec Spirit Koetshuis Madoera Javalaan 24 3742 CP Baarn Aanmelden via 06-51425243 info@mcspirit.nl

Event Details

Date: 15 June 2021 @ 7:30 pm
Time: 7:30 pm - 7:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available