‘Verdiepingsdag’ n.a.v. lezing en boek ‘Opgesloten in een piramide’

Loading Events
  • This event has passed.
04 Sep.

‘Verdiepingsdag’ n.a.v. lezing en boek ‘Opgesloten in een piramide’

4 September 2020 @ 9:30 am - 1:30 pm
€75.00

Een dag waarin we dieper ingaan op de in de lezing en in het boek beschreven krachten die onze planeet gevangen houden: het kunstmatige veld dat we kennen als de controle-matrix, kortweg de Matrix genoemd.
Niet alleen gaan we zien hoe diep deze matrix ingrijpt in ons dagelijkse leven, maar vooral ook hoe we ons ervan kunnen bevrijden.
Wat we de ‘werkelijkheid’ noemen is hoe jij en ik deze waarnemen. Naast het delen van praktische tips en informatie zal er vooral gewerkt worden met ervaringsgerichte oefeningen over hoe jij de geboden onderwerpen waarneemt en hoe jij er mee wilt werken. We zijn naast schepsels ook scheppers op Aarde. Wat wil je scheppen en hoe?

We bespreken we tot in details de herkomst van de krachten van de Matrix en hoe ze in de loop van duizenden jaren de menselijke geschiedenis hebben bepaald.
Sleutelwoorden: buitenaards, meta- en multidimensionaal leven, piramidale samenleving, verstedelijking, mythen, religie, geldsystemen en materieel bezit als machtsmiddel of als liefdevolle scheppingsmogelijkheid.
Daarnaast onderzoeken we hoe deze krachten kunnen werken in ons dagelijkse leven op het persoonlijke vlak: werk, relaties, gezondheid, enzovoort.
Sleutelwoorden: psychopaten herkennen, robotisering, ‘sheeple’ versus ‘het zwarte schaap’, van hoofd naar hart, samenwerking, bewustzijnsgroei.

De oefeningen behelzen: van ‘hoofd naar hart’ gaan, DNA-healing, actieve bescherming tegen negatieve krachten zoals die van psychopaten en van 5G, ‘sterrenreis’ naar je galactische afkomst, de kracht van het hart, kwantumpauze ademhaling. In het kort: we beleven een ‘dagje buiten de Matrix’.

– Datum: 4 september 2020
– Tijden: 09:30 – 13:30 uur
–  Locatie: Mec Spirit Koetshuis Madoera
–  Kosten/betaling: €75,- inclusief lunch
– Aanmelden: info@mcspirit.nl
– Deelname: ieder die hierin geïnteresseerd is

Peter Toonen

Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij nog steeds hoofdtrainer is, momenteel in Utrecht en Roosendaal.In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

 

Vanwege COVID-19 hanteren wij een maximaal aantal bezoekers van 12 personen. Daarnaast nemen wij de veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht.

Event Details

Date: 4 September 2020 @ 9:30 am - 1:30 pm
Time: 9:30 am - 1:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Peter Toonen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available