Workshop Kies en ze kiezen jou – Judith Webber

Loading Events
  • This event has passed.
04 Sep.

Workshop Kies en ze kiezen jou – Judith Webber

4 September 2017 @ 9:00 pm - 5 September 2017 @ 12:00 am

Kies voor meer zingeving, regie en (zelf)vertrouwen 

Dúrf te kiezen voor wie je bent, creëer de randvoorwaarden zodat jij alles uit jezelf haalt, zodat je in je organisatie hetzelfde kunt doen: anderen faciliteren ook alles uit zichzelf te halen! Met als effect: een florerende organisatie!

Dat betekent leiderschap durven pakken, gaan staan voor jouw drive, jouw stijl, wie jij bent. Geen compromissen. Kijk naar wat een ander beter kan. Durf te kiezen voor wat écht bij jou past.

Ik pas dit principe al jaren toe met als effect dat organisaties mij precies voor wie ik ben en wat ik te brengen heb, inhuren. Zonder dat ik acquisitie doe. Ik ben gewoon een magneet die exact het juiste werk, de juiste klanten aantrekt!

Voor wie? 

Leidinggevenden, ondernemers, directeuren, CEO’s, HR-managers/adviseurs die graag geïnspireerd willen worden hoe je meer zingeving, regie en (zelf)vertrouwen in je werk kunt creëren.

In mijn vroegere vak als Human Resources adviseur hield ik me altijd al bezig met hoe je het meeste uit je bedrijf haalt, hoe je een nieuwe koers uitzet en een zo perfect mogelijke match vindt met de mensen met wie je de klus klaart. In 12 jaar heb ik 12 bedrijven van binnen mogen zien en vanuit die brede kijk heb ik een model ontdekt van vragen die te simpel zijn voor woorden, maar die maximaal effect hebben! Omdat ze zo wezenlijk zijn om te beantwoorden. Maak kennis met Kies en ze kiezen jou!

 

Event Details

Date: 4 September 2017 @ 9:00 pm - 5 September 2017 @ 12:00 am
Time: 9:00 pm - 12:00 am