Workshop Opstellingen

Loading Events
  • This event has passed.
29 Jun.

Workshop Opstellingen

29 June 2018 @ 12:00 pm - 6:30 pm

Door middel van systemisch werk kan je datgene wat in het onderbewustzijn meespeelt,  zichtbaar en tastbaar in beeld brengen.  Het kan helpen om datgene wat tot dan toe verborgen was (of onbewuste verbanden) te zien. En is daarmee een methode die met weinig woorden een ander perspectief op gebeurtenissen, vragen en situaties geeft. Opstellingen helpen om te kunnen voelen en ervaren wat er werkelijk  met je aan de hand is. Het wordt vaak ervaren als een hernieuwde kracht, die veel meer is dan alleen inzicht.

We laten ons deze dag leiden door het Wetende Veld. Hoe meer open wij ons kunnen opstellen hoe zuiverder wij geleid worden naar inzichten die verder gaan dan dat wij zelf kunnen bedenken. We zullen werken  met vragen en thema’s (of terugkerende patronen) die door de deelnemers worden ingebracht. Je krijgt niet alleen inzichten als er gewerkt wordt met jouw eigen vraag. Ook in de rol van representant ontvang je waardevolle perspectieven. Je staat namelijk nooit ‘zomaar’ op een plek in een systeem.

Miranda Kant, trainster/leider van deze dag:

In mijn werk als HR adviseur merkte ik steeds vaker dat er meer speelde dan datgene wat er werd gezegd of gedaan. Vaak begreep ik mijn ‘onderbuik’ gevoel niet helemaal, totdat ik aanraking kwam met het opstellingenwerk. Zodra ik begreep dat er ook nog zoiets was als de zogenaamde ‘onderlaag’, begreep ik mijzelf beter en kon ik nog beter inspelen op situaties. Ik kan snel tot de kern van een zaak  komen en weet mensen te brengen tot diepe inzichten.

 

Het opstellingenwerk vind ik bijna magisch, omdat het vaak op een hele vriendelijke manier diepe (en soms ook pijnlijke) inzichten geeft. Het is mooi om te voelen hoe een systeem zich ontspant als er vanuit liefde zaken op zijn plek vallen. Letterlijk soms, omdat de mensen in het systeem weer hun eigen plaats innemen en hun eigen verantwoordelijkheid dragen.

 

Ik werk graag vanuit de gedachte dat alles goed is zoals het is en dat er helemaal niet veranderd hoeft te worden. Ik ervaar dat als we omarmen wat er is, dit al zoveel ontspanning en genezing geeft dat de rest volgt.

  • Datum: 29 juni 2018 van 10:00 – 16:30
  • Kosten: € 125,- inclusief hele dag koffie, thee, koekjes en een luxe lunch
  • Locatie: Koetshuis Madoera, Javalaan 24 te Baarn
  • Aanmelden (via info@mcspirit.nl)

 

Event Details

Date: 29 June 2018 @ 12:00 pm - 6:30 pm
Time: 12:00 pm - 6:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Miranda Kant