30 januari: Gratis workshop Natuurlijk Medicijnkastje met Karin den Dulk en Miriam Terpstra

Loading Events
  • This event has passed.
30 Jan.

30 januari: Gratis workshop Natuurlijk Medicijnkastje met Karin den Dulk en Miriam Terpstra

30 January 2019 @ 8:30 pm - 10:30 pm

Workshop: Natuurlijk Medicijnkastje met Karin den Dulk en Miriam Terpstra

We gaan je uitleggen, hoe je bijna alles in je medicijnkastje kunt vervangen door zuivere etherische oliën, die ook echt werkzaam zijn. Verder geven we je veel tips over natuurlijke uiterlijke verzorging en gifvrij schoonmaken. Kortom een heleboel waardevolle info als je bewust in het leven staat.

Gezond eten is voor de meeste mensen de eerste stap, maar gezond leven gaat verder. Hoe belast je je lichaam zo min mogelijk met gifstoffen en wat kun je op natuurlijke wijze doen bij bepaalde ongemakken? Er is na afloop ook gelegenheid voor persoonlijk advies, als je dat fijn vindt.

De workshop is gratis. We vinden het erg leuk als je komt! De workshop start precies om 19.30 dus zorg dat je er iets eerder bent.

Wij zijn toegewijd aan de geweldige voordelen die de essentiële oliën in ons leven bieden en te delen met de wereld.

Levensverbetering

Ondersteunend o.a. bij: darmproblemen, reumatische aandoeningen, stress, somberheid, energietekort, laag zelf genezend vermogen, gewichtsverlies, huid problemen, slaap problemen, etc. etc.

Wat is een etherische olie?

Als je ooit van de geur van een roos hebt genoten, heb je de aromatische eigenschappen van essentiële oliën ervaren. Deze van nature voorkomen-de, vluchtige aromatische verbindingen worden aangetroffen in de zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere plantendelen. Ze kunnen zowel mooi als krachtig geurend zijn. Essentiële oliën geven planten hun kenmerkende geuren, essentiële oliën beschermen planten en spelen een rol bij de bestuiving van planten. Naast hun intrinsieke voordelen voor planten en hun prachtige geur, worden essentiële oliën al lang gebruikt voor voedselbereiding, schoonheidsbehandeling en zorgpraktijken.

Persoonlijke overtuiging

In mijn leven hebben natuurlijke supplementen en etherische oliën al veel gebracht. Zoals mijn bloedsuikerspiegel in balans, regelmatige stoelgang, beter slapen, huidverbetering, meer en stabiele energie, minder pijn in mijn spieren, een sterkere blaas en dan heb ik het nog niet eens over alle griepgolven en besmettelijke aandoeningen die ik steeds niet oploop. Het zal het laatste zijn waar ik mee stop. De afgelopen 25 jaar heb ik mensen als therapeut en coach mogen begeleiden en de natuurlijke supplementen zijn daar een prachtige ondersteuning in. Je mag me altijd bellen voor een vrijblijvend advies en/of het inplannen van een Workshop.

Gezond leven is meer dan gezond eten

Wat is nu écht preventie?

Wat je leefstijl te maken heeft met je gezondheid?

Wat etherische oliën voor je kunnen betekenen in je leven?

Een paar voorbeelden waar je oliën voor in kunt zetten

Concentratie, ongesteldheid, hormoonhuishouding, hyperactiviteit, depressie, stemmingswisselingen, huidproblemen ect. Melaleuca/ Cypress/ Frankincense/ Lavendel om de huid zuiver en schoon te houden, de poriën fijn te houden en te zuiveren. Clary Calm tegen hormonale acne, Intune/ Peppermint voor concentratie, Bergamot voor zelf acceptatie. Balance/ Vetiver voor stemmingswisselingen en om de scherpe randjes er van af te halen, om angsten te verminderen en meer zelfwaarde te hebben. Citrussen om energie en uplifting te geven. Vetiver en Copaiba om te gronden, te aarden, te concentreren en bij jezelf te blijven. Lavendel tegen acute stress. En vele mogelijkheden meer

Meer dan 65 prachtige oliën

Er zijn meer dan 65 mooie etherische oliën die los te koop zijn én diverse heel mooi samengestelde kits, waarmee je heel voordelig kennis kunt maken met de werking van verschillende oliën.

Dagelijkse suppletie

Er is ook een prachtige, energie gevende en gezondheid ondersteunende suppletie. Samengesteld met de bedoeling om preventieve gezondheid te ondersteunen. Voor ong. € 3,- per dag.

Wanneer:        30 januari 2019 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Waar:               Koetshuis Madoera, Javalaan 24 in Baarn.

Kosten:            Gratis.

Interesse?       Je kunt je opgeven bij Karin den Dulk tel. 06 134 62 348 of Miriam Terpstra, tel 06 171 63 207.

Event Details

Date: 30 January 2019 @ 8:30 pm - 10:30 pm
Time: 8:30 pm - 10:30 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Karin den Dulk