De helende stem / Stemexpressie met Marius Engelbrecht

Loading Events
  • This event has passed.
26 Jan.

De helende stem / Stemexpressie met Marius Engelbrecht

26 January 2019 @ 11:00 am - 6:00 pm

Stemexpressie met Marius Engelbrecht

Ontdek de helende kracht van je stem. Al sinds de oertijden worden gezangen gebruikt voor heling, verwerking en inwijding. En ook voor groepsbinding, oorlog en trance. De muren van Jericho vielen en de aartsvaders van de Maya’s zongen bij de allereerste zonsopgang. Er zijn nog steeds culturen waar tijdens grote levensgebeurtenissen liederen gezongen worden, soms hartverscheurende liederen, en waar het gebruikelijk is om bij problemen en ziekte zangers of musici uit te nodigen. Tijdens deze dag kun je de kracht en werking van je stem en van klinken of zingen zelf ervaren.

Je lichaam is een klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem in je lichaam te laten klinken maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. Door het klinken komen die lagen in beweging. Verwonder je over de klanken die komen. Het lied van je hart, het lied van je buik, het lied van jouw diepste wezen. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken.

Wanneer: Zaterdag 26 januari, van 10 tot 17 uur.

Waar: Koetshuis Madoera, Javalaan 24 te Baarn.

Kosten: € 90,-.

Aanmelden https://www.mariusengelbrecht.nl/workshops-3/helende-stem-dag

Marius geeft ook een dag Oerzang, op 30 maart. De dagen passen mooi bij elkaar. Als je ze samen doet vormen ze een vervolgverhaal. Je kunt ze ook apart volgen.

Event Details

Date: 26 January 2019 @ 11:00 am - 6:00 pm
Time: 11:00 am - 6:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Marius Engelbrecht