Oerzang/ Stemexpressie met Marius Engelbrecht

Loading Events
  • This event has passed.
01 Jun.

Oerzang/ Stemexpressie met Marius Engelbrecht

1 June 2019 @ 12:00 pm - 7:00 pm

Stemexpressie met Marius Engelbrecht

Een krachtige en ontroerende reis in de wereld van klank en ziel. Klinken, zingen, bewegen, ontmoeten en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem ontdekken en bevrijden – dat is oerzang.

Als je jouw pure stem laat klinken, zonder de vele laagjes van schroom en gêne of juist van je best doen en alles wat je geleerd hebt (allemaal gewone en herkenbare laagjes, maar als die smelten gebeurt er iets heel bijzonders) dan hoor je opeens een stem die vanzelf lijkt te komen, een stem die je misschien nog helemaal niet kende. Die laten klinken, met de hele groep en als je wilt alleen, is pure magie.

Via jamsessies, samenklank en eenvoudige oefeningen kun je ontdekken wat er allemaal in je stem leeft. Zowel de plezierige als de spannende en kwetsbare kanten van je stem mogen lostrillen en meeklinken, hun verhaal vertellen, zodat je echtheid eronder te voorschijn komt. Een dag om op te gaan in de magie van de klank, van jou en van de groep.

Wanneer:            Zaterdag 1 juni 2019, van 10 tot 17 uur.

Waar:                   Koetshuis Madoera, Javalaan 24 in Baarn.

Kosten:                € 90,-

Aanmelden:        https://www.mariusengelbrecht.nl/workshops-3/oerzang

Over Marius Engelbrecht

Marius geeft nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie. Hij heeft stemexpressie ontwikkeld tot een uitgewerkt vak, een soort way of life zoals sommige deelnemers zeggen, met verschillende wegen die elk andere aspecten in jou oproepen en tot ontwikkeling brengen. Oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde.

Event Details

Date: 1 June 2019 @ 12:00 pm - 7:00 pm
Time: 12:00 pm - 7:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Marius Engelbrecht