Online Training: Leidinggeven in een hybride organisatie

Loading Events
  • This event has passed.
15 Nov.

Online Training: Leidinggeven in een hybride organisatie

15 November 2023 @ 10:00 am - 12:00 pm
Leidinggeven in de moderne hybride werkwereld is een uitdaging geworden die we de afgelopen drie jaar allemaal hebben ervaren. Het informele contact met onze medewerkers is verminderd, en we bevinden ons vaak de hele dag in online vergaderingen zonder echt contact te hebben. Het kan zelfs lastig zijn om te weten wie wat doet en waar medewerkers mee bezig zijn.


Daarom nodigen we je uit voor onze online training “Leidinggeven in een hybride organisatie”. In deze training behandelen we essentiële onderwerpen om het thuiswerken voor jou als leidinggevende en voor jou als persoon succesvol te maken. We bieden een stappenplan aan met veel ruimte voor online interactie tussen deelnemers, zodat je praktische tips en strategieën kunt delen.

Deze training wordt gegeven door de ervaren Monique Bijloo, die je zal begeleiden bij het navigeren door de uitdagingen van leidinggeven in de hybride wereld.

Mis deze kans niet om je leidinggevende vaardigheden te verbeteren en je team effectief te blijven ondersteunen, waar ze zich ook bevinden. We kijken ernaar uit om je online te verwelkomen!
Aanmelden via info@mcspirit.nl

Kosten euro 155,00 ex btw

De training wordt gegeven door Monique Bijloo


Woensdag 15 november van 10.00 – 12.00 uur

Event Details

Date: 15 November 2023 @ 10:00 am - 12:00 pm
Time: 10:00 am - 12:00 pm