DE HUID VAN BINNENUIT

Loading Events
08 Nov.

DE HUID VAN BINNENUIT

8 November @ 7:30 pm - 9:00 pm

De Huid van Binnenuit

Voed je Huid met Omega-3 en Collageen

 

Deze boeiende lezing biedt inzicht in de relatie tussen voeding en een gezonde huid. Tijdens deze lezing zullen we dieper ingaan op de voordelen van omega-3 en collageen voor het bevorderen van een stralende huid. Ontdek hoe je jouw huid kunt voeden van binnenuit door middel van voedingskeuzes en praktische tips.

 

Tijdens de workshop zullen we de volgende onderwerpen behandelen:

 

  1. De impact van voeding op de huid: We bespreken hoe voeding invloed kan hebben op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. We verkennen de rol van voedingsstoffen bij het behouden van een gezonde huid, het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

 

  1. Omega-3 voor een stralende huid: We delen waardevolle informatie over de voordelen van omega-3 vetzuren voor de huid. We leggen uit hoe omega-3 ontstekingen kan verminderen, de huidelasticiteit kan verbeteren en kan bijdragen aan een gezonde huidbarrière.

 

  1. Collageen: De bouwsteen van een jeugdige huid: We bespreken de rol van collageen bij het behoud van een jeugdige huid. We leggen uit hoe voeding rijk aan collageen, zoals bepaalde voedingsmiddelen en supplementen, kan bijdragen aan het verbeteren van de huidstructuur en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

 

  1. Praktische tips voor een gezonde huid van binnenuit: We bieden praktische adviezen en strategieën om voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 en collageen in je dieet op te nemen. Daarnaast delen we receptideeën en andere voedingsaanbevelingen voor een stralende en gezonde huid.

 

Tijdens de workshop is er ruimte voor interactie en vragen. We moedigen deelnemers aan om hun ervaringen te delen en samen te leren van elkaars inzichten.

 

Kom en ontdek hoe je jouw huid kunt voeden van binnenuit met de kracht van omega-3 en collageen. Leer praktische tips en strategieën om een stralende, jeugdige huid te bevorderen door middel van bewuste voedingskeuzes.

 

Woensdagavond 8 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Adres: MecSpirit, Javalaan 24, Baarn

Kosten: €10,00

Opgeven bij Monique Goderie via 06-22452331 (whatsapp)

Event Details

Date: 8 November @ 7:30 pm - 9:00 pm
Time: 7:30 pm - 9:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Monique Goderie
Phone: 06-22452331