WORKSHOP “DE HELENDE REIS” EN BOEKSIGNERING

Loading Events
05 Jun.

WORKSHOP “DE HELENDE REIS” EN BOEKSIGNERING

5 June @ 7:30 pm - 10:00 pm

Transformatie coach, trauma therapeut en auteur Hans Kloosterman reist door Nederland om zijn nieuwe boek en levenswerk onder de aandacht te brengen “Wat is geluk”? Laat je licht schijnen! Een boek vol wijsheid en zelfonderzoek naar wat jou gelukkig maakt. Op woensdagavond 15 mei van 19.30 tot 22.00 geeft hij een lezing en workshop om geluk te ervaren. Na de workshop is er ruimte om het door Hans gesigneerde boek te kopen. Robert Bridgeman schreef het voorwoord.

Over Hans:

Vanaf jongs af aan was ik geïnteresseerd in wat mensen gelukkig maakt. We hadden een bibliotheek thuis met boeken over o.a. de Griekse mythologie, het Boeddhisme, het Hindoeïsme, de Bijbel en het kabbalisme. Ik las alle boeken en ontdekte veel overeenkomsten.

Ik wilde de wereld ontdekken en de diverse levenswijzen leren kennen. Ik ben 25 jaar in de inkoop, verkoop en human resource gaan werken als inkoper, inkoopmanager, verkoopmanager en uiteindelijk 15 jaar algemeen directeur/eigenaar van het werving- en selectiebureau: RS Recruitment.

Op mijn vijftigste jaar verkocht ik mijn bedrijf aan de medewerkers. Ik wilde meer werken aan het algemeen geluk van mensen. Ik had al de vijf jarige Hatha yoga en meditatie opleiding gedaan vanuit het Hindoeïsme en was al 15 jaar bezig met het bestuderen van het Boeddhisme, waarvan 6 jaar een monnik opleiding.

Het Boeddhisme valt onder de positieve psychologie. Het onderdeel Mindfulness (Opmerkzaamheid trainen in het nu) in relatie tot stressreductie wordt nu wereldwijd getraind en toegepast in de privé-sfeer en in bedrijven om het welzijn van mensen te bevorderen.

De passie en persoonlijke noodzaak om het menselijk leven te doorgronden werd steeds groter. Mijn missie werd om het geluk te vergroten en het lijden van mensen te verminderen. De Oosterse filosofie en levenswijze alleen doceren en beoefenen was niet voldoende om mijzelf en anderen te transformeren naar geluk.

Ik ben gaan werken met de meest gebruikte Westerse transformatie en trauma methoden: Mindfulness, TRE, EFT, EMDR en Systemisch werk. Dit zijn 5 methoden die momenteel wereldwijd worden toegepast.

Door het opgroeien bij een alcoholistische tirannieke vader met kenmerken van de persoonlijkheidsstoornissen narcisme en borderline, had ik regelmatig externe hulp nodig in de vorm van therapeuten, psychologen en spirituele leraren.

Het niet goed genoeg zijn, angst voor afwijzing, mijn niet waardevol voelen kende vele lagen en uitte zich o.a. in please en aanpassingsgedrag, overcompensatie van een minderwaardigheidsgevoel en vluchten in de spiritualiteit. Mijn leven kenmerkte zich door veel ups en downs.

Ik ben nu ervaringsdeskundige in stress, burn-out, licht en zwaar trauma, depressie, PTSS, verslaving en narcistisch misbruik en mishandeling. Door deze achtergrond en zelf heel veel therapie gehad te hebben, is er nu een permanente staat van rust en geluk bereikt. Ik begeleid mensen op hun levenspad en ben ze niet meer aan het redden.

Met veel liefde begeleid ik nu mensen door de pijn heen naar geluk. Zonder modder, geen lotus. Dit doe ik door middel van het schrijven van mijn boeken, trainingen, workshops, yoga, retraites en 1 op 1 of duo relatie coaching.

My calling in life: “Het transformeren van trauma en beperkende familie, denk, emotie, gedrag en communicatiepatronen”

Event Details

Date: 5 June @ 7:30 pm - 10:00 pm
Time: 7:30 pm - 10:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Hans Kloosterman