Workshop Familieopstellingen met Jan Velsen

Loading Events
  • This event has passed.
23 Sep.

Workshop Familieopstellingen met Jan Velsen

23 September 2018 @ 12:00 pm - 8:00 pm
€75.00

Met Familieopstellingen nieuwe stijl ben je instaat om inzicht te krijgen welke invloed familie heeft op jouw verdere ontwikkeling en gedrag. Wij zijn ervan overtuigd dat een Familieopstelling een effectieve methode is om mensen te bevrijden van spanningen die bepalend zijn voor hun welbevinden.

Tijdens een Familieopstelling kom je in contact met ‘beelden’ van jouw familie. Onze opstellingsmethode maakt de aangeleerde overlevingsstrategieën zichtbaar. Het is een bewustwordingsproces om het verschil te ervaren tussen eigen- en overgenomen gevoelens; om vrij te zijn van belastende invloeden uit jouw familie.

Gedurende deze bijzondere workshop kan je, ook wanneer je geen opstelling doet, profijt hebben van het resonantieproces tussen de cliënt, de representanten en de deelnemers van de workshop. De opstellingen vinden plaats d.m.v. loting en je kan aangeven of je al dan niet beschikbaar bent als representant.

Flyer

Event Details

Date: 23 September 2018 @ 12:00 pm - 8:00 pm
Time: 12:00 pm - 8:00 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available