BFC Mindfulness & Compassie: Start Mindfulnesstraining voor meer balans in jouw leven

Loading Events
  • This event has passed.
03 Oct.

BFC Mindfulness & Compassie: Start Mindfulnesstraining voor meer balans in jouw leven

3 October 2018 @ 11:30 am - 1:45 pm

Start Mindfulnesstraining voor meer balans in jouw leven

8 woensdagochtenden vanaf 3 oktober

Mindfulness is voor iedereen geschikt die zich wil bekwamen in bewust leven. Het trainen van mindfulness heeft positieve effecten op onze gezondheid, ondersteunt veerkracht en balans en draagt bij aan gelukkiger leven. Vanaf woensdagochtend 3 otkober start nieuwe 8-weekse mindfulnesstraining door senior Mindfulnesstrainer Barbara Doeleman-van Veldhoven bij Mec Spirit in Baarn. Naast de trainingen op open inschrijving organiseert zijn mindfulnessbijscholingen binnen zorg & organisaties.

Mindfulness is de kunst om helemaal aanwezig te zijn in het huidige moment met een open hart; om elke ervaring met openheid en een houding van niet-oordelen tegemoet te treden. Het kan ingezet worden om balans in het leven te brengen, om beter om te gaan met pijnlijke of moeilijke situaties of om persoonlijke kwaliteiten te ontplooien.

In de 8-weekse mindfulnesstraining worden moderne psychologische en wetenschappelijke inzichten gecombineerd met oude en beproefde vormen van meditatie en yoga. Het geleerde kan worden ingezet op een makkelijk toepasbare, praktische manier. De training is geschikt voor iedereen die zich wil oefenen in opmerkzaamheid en beter om wil leren gaan met de uitdagingen van het leven.

De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten, waarbij je volgens een onderzocht programma vaardigheden traint, die balans bevorderen en stress verminderen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die een mindfulnesstraining hebben gevolgd bijvoorbeeld minder piekeren, beter slapen, meer geluk beleven, minder vaak ziek worden en dieper contact ervaren met andere mensen.

Najaar mindfulnesstraining (MBSR) 2018

8 woensdagochtenden van 09.30 -11.45

3, 10  oktober

7, 14, 21, 28 november

5, 19 december

Barbara Doeleman-van Veldhoven is een zeer ervaren mindfulnesstrainer met de hoogst haalbare certificering in Europa (VMBN cat 1). Reeds 25 jaar volgt zij lessen en retraites van boeddhistische en westerse leraren op het gebied van mindfulness, meditatie en psychologie. Zij is als docent mindfulness verbonden aan de Academie voor Medisch Specialisten en de VvAA, waar zij geaccrediteerde mindfulnessbijscholingen verzorgd voor huisartsen en medisch specialisten. Ook geeft zij les aan het Netwerk Chronische Pijn.  Samen met het internationale bedrijf PeopleRise begeleidt zij veranderprocessen binnen grote organisaties vanuit het Theory U model, waarbij mindfulness aan de basis ligt.

Weten hoe mensen die jou voorgingen deze trainingen hebben ervaren? Lees reviews: https://bfcmind.nl/index.php/reviews-van-deelnemers/

 

Locatie: Mec Spirit, Javalaan 24 te Baarn

Geïnteresseerd en meer willen weten:  https://bfcmind.nl/index.php/mindfulnesstraining/

Inschrijven: https://bfcmind.nl/index.php/inschrijven/

Event Details

Date: 3 October 2018 @ 11:30 am - 1:45 pm
Time: 11:30 am - 1:45 pm
Venue: Mec Spirit Koetshuis Madoera
Address: Javalaan 24
Organizer Name: Barbara Doeleman–van Veldhoven