a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

Wat is nu precies een interim?

a

Wat is Interim werk nou eigenlijk?

U bent op zoek naar een zelfstandige tijdelijke specialist? Mec Spirit Interim beschikt over een uitgebreid, gevarieerd en up-to-date kandidatenbestand van zelfstandige professionals ZZP. De projecten die een interimmer uitvoert, vereisen vaak de nodige werkervaring of een bepaald specialisme. Onze ZZP kandidaten beschikken over een gevarieerde en gespecialiseerde werkervaring in hun vakgebied. Mec Spirit Interim kan de tijdelijke aanvragen/vacatures uitzetten, via ons netwerk en via sociale media. Dus ook Zelfstandige Professionals die zich nog niet bij Mec Spirit Interim hebben aangemeld, kunnen onze tijdelijke aanvragen/vacatures zien. Mec Spirit Interim selecteert voor u de ZZP specialist die u zoekt aan de hand van de door u verstrekte competenties.

Mec Spirit Interim screent de referenties, controleert het bezit van een geldige VAR verklaring, een uittreksel Kamer van Koophandel, aansprakelijkheidsverzekering en alle overige administratieve verplichtingen. Kortom, Mec Spirit Interim selecteert, screent en begeleidt. U kunt snel zonder zorgen en zonder arbeidsrechtelijke risico's een ZZP-er inhuren. Tevens geschiedt de facturering onder begeleiding van Mec Spirit Interim.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianne Leus Recruiter/Consultant 0645904535 of Monique Bijloo 06-51425243

Mec Spirit Interim is een onderdeel van Mececo

a

Onze duurzame interim is onderscheidend in persoonlijke aandacht en contact.

Mec Spirit Interim heeft een duurzame visie : ``De juiste mens op de juiste plaats``. Wij leveren een duurzame bijdrage aan groei. Groei van onze interim kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook persoonlijke groei van onszelf als professional en onszelf als bedrijf. Met onze persoonlijke en zorgvuldige werkwijze brengen wij succesvolle werkrelaties tot stand waar zowel de werkgever als de Zelfstandige Professional bij wint.

Mec Spirit Interim bemiddelt en begeleidt Zelfstandigen Zonder Personeel.

Mec Spirit Interim zoekt opdrachten voor onze ZZP specialisten.

Veel gerenommeerde bedrijven en instellingen maken al gebruik van de services van Mec Spirit.

Mec Spirit Interim heeft een ruim netwerk van Zelfstandigen Zonder Personeel in verschillende disciplines.

a

De ZZP-ers die Mec Spirit Interim bemiddelt

· zijn professionals binnen een specifiek vakgebied

· zijn snel ingewerkt door ervaring met opdrachtgevers

· zijn flexibel inzetbaar

· zijn ondernemend en gemotiveerd

Wij leveren een duurzame bijdrage aan groei.

a

Vacatures

[jobs]

Kwaliteit, duurzaamheid en oog voor vernieuwing

Kwaliteit betekent niet alleen het leveren van goede en bij de cultuur passende kandidaten, maar ook de klant ontzorgen, betrokkenheid tonen en zorgvuldig selecteren. Wij verplaatsen ons in uw vraag en denken graag mee over de bijbehorende oplossingen. Mec Spirit werving & selectie is gespecialiseerd in het invullen van management en leidinggevende vacatures met het oog op duurzaamheid en innovatie, en bij grote organisaties ook op één niveau daaronder. In de afgelopen 15 jaar heeft Mec Spirit een bijzonder netwerk opgebouwd. Een netwerk dat graag meedenkt tijdens searchopdrachten voor uw organisatie. Ons netwerk zetten wij graag voor u in. En goede mensen kennen goede mensen. Zo weten wij snel passende kandidaten te presenteren.

U kunt hiervoor vrijblijvend een advies-gesprek aanvragen met Monique Bijloo.

Neem contact op