a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

Loopbaanbegeleiding

Bij Mec Spirit wordt onderzocht wat iemands perspectieven zijn voor zijn loopbaan.
a

Werkwijze

Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat elk mens verantwoordelijk is voor zijn eigen (loopbaan)keuze. De meeste mensen zijn succesvol wanneer zij werken uit bezieling en vanuit de diepste wensen/drijfveren.
Bij Mec Spirit wordt onderzocht wat iemands perspectieven zijn voor zijn loopbaan.
Er wordt onderzoek gedaan naar o.a. de eigen inspiratiebronnen, kwaliteiten, valkuilen en drijfveren en er wordt aandacht besteedt aan de valkuilen, blokkades en belemmeringen.

De aanpak is duidelijk gericht op mensen die zelf de antwoorden willen vinden op hun vragen. Alle kandidaten hebben 1 ding gemeen: Zij hebben werkgerelateerde vragen en daarbij onafhankelijke, deskundige ondersteuning nodig bij het beantwoorden hiervan.

Afhankelijk van de vraag zijn er gemiddeld een 10-tal gesprekken van 1 ½ uur. Mec Spirit werkt met ervaren organisatiedeskundigen, arbeidspsychologen en loopbaanbegeleiders.

Mec Spirit doet tijdens dit traject geen werving en selectie en jobhunting. Op aanvraag kunt u dit traject uitbreiden met Jobhunting en outplacement.

Mec Spirit hanteert een privacy-reglement.

Sollicitatie Training

U leert zich effectief te presenteren aan de hand van uw authentieke profiel en uw curriculum vitae.

Preventief ziekteverzuim

Dit revolutionaire concept wat u kunt inzetten, zorgt er voor dat uw ziekteverzuim percentage binnen een jaar drastisch naar beneden gaat.

Burn-out traject

Door onze multi-disciplinaire aanpak via individuele en groepstrainingen, bieden wij zowel de werkgever als werknemer een optimale kans op resultaatgerichte intensieve persoonlijke begeleiding.

Traject voor zelfstandig ondernemer

Individuele trainingen om startende ondernemers klaar te stomen.

Een tweede kans 

Deze aanpak is duidelijk gericht op mensen die zelf de antwoorden willen vinden op hun vragen. Alle kandidaten hebben 1 ding gemeen: Zij hebben werkgerelateerde vragen en daarbij onafhankelijke, deskundige ondersteuning nodig bij het beantwoorden hiervan.

SOLLICITATIE TRAINING 0
PREVENTIEF ZIEKTEVERZUIM 0
BURN-OUT TRAJECT 0
TRAJECT VOOR ZELFSTANDIG ONDERNEMER 0