a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

APPA – regeling en begeleiding

a

APPA regeling en begeleiding

De APPA-regeling is bedoeld en geschikt voor Tweede Kamerleden, gedeputeerden van provincies, burgemeesters, wethouders en bestuurders van Waterschappen.

Oud-bestuurders die gebruikmaken van de APPA-regeling hebben tijdens de gehele uitkeringsperiode recht op begeleiding van een gespecialiseerd bureau voor een van werk naar werk traject.. RAET, de grootste professionele instantie die namens gemeenten de APPA-regeling uitvoert, geeft een akkoord op het Sociaal Mobiliteitsplan van MEC SPIRIT .

Tevens werken wij ook voor andere pensioenadviesbureaus en bieden de APPA-begeleiding.
Het Sociaal Mobiliteitsplan sluit goed aan bij Overheid en Gemeentes. Oud-bestuurders voor ons gekozen als toonaangevend bureau op basis van hoge uitstroom, professionaliteit en holistische aanpak.

De Appa wet regelt het pensioen en de sociale zekerheid van ministers, staatssecretarissen, leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, burgemeesters en wethouders, gedeputeerden bij provincies, commissarissen van de Koning, leden en voorzitters van het dagelijkse bestuur van een waterschap. 

a

WAT IS HET SOCIAAL MOBILITEIT PLAN?

Het SMP is een goed doordacht integraal 4–stappenplan met als doel boventallige medewerkers op een snelle en verantwoorde wijze naar een nieuwe arbeidstoekomst te begeleiden. Afhankelijk van de behoeften kan een keuze gemaakt worden uit de verschillende mogelijkheden of combinaties hiervan.

In de APPA regeling staat onder andere dat u niet hoeft te wachten tot drie maanden na uw vertrek met het starten van uw outplacement traject. U kunt direct als u gestopt bent al kennismaken met een aantal bureaus die u zouden kunnen begeleiden. Wij raden u dat ook aan, want hoe eerder u begint met focussen op nieuw werk, hoe eerder u dat vindt.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Monique Bijloo via 035-5315654

Neem contact op