a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

MEC Recruitment Solutions

a

Duurzame arbeidsbemiddeling! Onderscheidend in persoonlijke aandacht en contact.

Mec Recruitment Solutions heeft een duurzame visie : ``De juiste mens op de juiste plaats``. Wij leveren een duurzame bijdrage aan groei. Groei van onze interim en werving en selectie kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook persoonlijke groei van onszelf als professional en onszelf als bedrijf. Met onze persoonlijke en zorgvuldige werkwijze brengen wij succesvolle werkrelaties tot stand waar zowel de werkgever als de werknemer bij wint.
Mec Recruitment Solutions bemiddelt en begeleidt zowel freelance als vast personeel.
Veel gerenommeerde bedrijven en instellingen maken al gebruik van de services van Mec Spirit.
Mec Recruitment Solutions heeft een ruim netwerk in verschillende disciplines.

a

De ZZP-ers die MEC Recruitment Solutions bemiddelt

· zijn professionals binnen een specifiek vakgebied

· zijn flexibel inzetbaar

· zijn ondernemend en gemotiveerd

Wij leveren een duurzame bijdrage aan groei.

a

Hoe werkt MEC Recruitment Solutions?

U bent op zoek naar een zelfstandige tijdelijke specialist of naar vast personeel? Mec Recruitment Solutions beschikt over een uitgebreid, gevarieerd en up-to-date kandidatenbestand van professionals.
De kandidaten beschikken over een gevarieerde en gespecialiseerde werkervaring in hun vakgebied. Mec Recruitment Solutions kan aanvragen uitzetten, via ons netwerk en via sociale media. Mec Recruitment Solutions selecteert voor u de specialist die u zoekt aan de hand van de door u verstrekte competenties.
Mec Recruitment Solutions screent de referenties, controleert het bezit van een geldige VAR verklaring, een uittreksel Kamer van Koophandel, aansprakelijkheidsverzekering en alle overige administratieve verplichtingen. Kortom, Mec Recruitment Solutions selecteert, screent en begeleidt. U kunt snel zonder zorgen en zonder arbeidsrechtelijke risico's een freelancer inhuren. Tevens geschiedt de facturering onder begeleiding van Mec Recruitment Solutions
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Merel Blaak 06-41660554 of Monique Bijloo 06-51425243

a

Kwaliteit, duurzaamheid en oog voor vernieuwing

Kwaliteit betekent niet alleen het leveren van goede en bij de cultuur passende kandidaten, maar ook de klant ontzorgen, betrokkenheid tonen en zorgvuldig selecteren. Wij verplaatsen ons in uw vraag en denken graag mee over de bijbehorende oplossingen. Mec Recruitment Solutions is gespecialiseerd in het invullen van management en leidinggevende vacatures met het oog op duurzaamheid en innovatie, en bij grote organisaties ook op één niveau daaronder. In de afgelopen 15 jaar heeft Mec Spirit een bijzonder netwerk opgebouwd. Een netwerk dat graag meedenkt tijdens searchopdrachten voor uw organisatie. Ons netwerk zetten wij graag voor u in. En goede mensen kennen goede mensen. Zo weten wij snel passende kandidaten te presenteren.

Zorgprofessionals

a

MEC RECRUITMENT SOLUTIONS ZOEKT MET SPOED ZORGPROFESSIONALS

MEC Recruitment Solutions zoekt met spoed mensen met interesse in de zorg voor verschillende organisaties in Nederland. Wij zoeken o.a. helpenden en ADL-Assistenten.
Ben jij iemand die graag wat voor een ander wilt betekenen dan is dit jouw
kans. Jouw cliënten hebben hulp nodig bij dagelijkse taken welke zij niet meer kunnen verrichten. Daarom lever je hen
praktische zorg.

    U kunt hiervoor vrijblijvend een advies-gesprek aanvragen met Monique Bijloo.

    Neem contact op

    Aanmelden vacatures