a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

Mediation

a

Mec Spirit Mediation

Conflicten zijn er om opgelost te worden en vaak ontstaan deze door de afwezigheid van goede en heldere communicatie en onuitgesproken of te hoog gestelde verwachtingen.
Mediation heeft de afgelopen jaren een belangrijke plaats verworven in het arbeidsrecht. Arbeidsconflicten hoeven lang niet altijd tot aan de rechter uitgevochten te worden. Wanneer de betrokkenen onder leiding van een mediator in gesprek gaan, is er vaak een oplossing mogelijk. Dankzij mediation is het proces meestal goedkoper, sneller en prettiger. De mediators van Mec Spirit zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht en kunnen u als werkgever en werknemer helpen om een arbeidsconflict samen met uw werkgever en werknemer op te lossen.

De mediators van Mec Spirit zijn geregistreerd bij het NMV en het VAN. 

a

Waarom Mediation?

De rol van een mediator bij conflicten is de neutrale derde zijn, die onderscheid maakt tussen emotionele en inhoudelijke aspecten van de kwestie. Niet juridisch uitvechten van het conflict, maar samen op zoek naar wederzijds begrip en een luisterend oor voor elkaar. Wanneer de betrokkenen onder leiding van een mediator in gesprek gaan, is er vaak een oplossing mogelijk.

Voor meer informatie kunt u bellen met 035-5315654 of ons via de link berichten

Neem contact op