a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a
 

Zorgprofessionals

a

MEC RECRUITMENT SOLUTIONS ZOEKT MET SPOED ZORGPROFESSIONALS EN ZIJ-INSTROMERS DIE IETS WILLEN BETEKENEN VOOR EEN ANDER IN DE ZORG

MEC Recruitment Solutions zoekt met spoed mensen met interesse in de zorg voor verschillende organisaties in Nederland. Wij zoeken o.a. helpenden en ADL-Assistenten.
Ben jij iemand die graag wat voor een ander wilt betekenen dan is dit jouw
kans. Jouw cliënten hebben hulp nodig bij dagelijkse taken welke zij niet meer kunnen verrichten. Daarom lever je hen
praktische zorg.

a

Wij zijn opzoek naar

Helpende

Al sinds jij je kunt herinneren heb je interesse in werken in de zorg. Zorgen voor een ander is jou dan ook op het lijf geschreven. Je hebt kennis van het verlenen van zorg aan verschillende doelgroepen. Zo lijkt het ondersteunen van ouderen of gehandicapten jou een mooie uitdaging. De zorgvraag van deze doelgroepen is soms complex. Sommige cliënten zitten bijvoorbeeld aan de beademing.

In de functie van Helpende ben je o.a. verantwoordelijk voor het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt. Denk aan het verrichten van o.a. Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), zoals wassen en aankleden, het uitvoeren van eenvoudige verzorgende handelingen, begeleiden van cliënt en als de situatie daarom vraagt huishoudelijke taken. Zo help je cliënt bij zijn of haar persoonlijke verzorging, het aandoen van steunkousen en voert extra handelingen uit zoals het toedienen van oog/neus- en oordruppels. Daarnaast ben je oplettend en signaleer en observeer je afwijkende zorgvragen van de cliënten.

Voor deze rol is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken in een klein en zelf organiserend team. Naast het opbouwen van een band met de cliënten word jij opgenomen in het team met ADL-Assistenten. Samen zorgen jullie ervoor dat de cliënten passende zorg krijgen.

Voor deze functie heb je idealiter een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en bij voorkeur werkervaring in de (thuis)zorg. Een rijbewijs B en eigen vervoer zien wij als een pluspunt.

Tot slot zien wij een match met een van onze opdrachtgevers als jij een warm hart voor de cliënten weet uit te dragen, passie voor je vak toont, lef hebt, liefdevol overkomt en bezit over een positieve instelling.

Wijkverpleegkundige

In de rol van wijkverpleegkundige maak je onderdeel uit van een kleinschalig en zelf organiserend wijkteam. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg binnen het wijkteam. In deze functie ga je in gesprek met klanten, familieleden en mantelzorgers om te ontdekken wat nodig is voor de cliënt om langer thuis te kunnen wonen. In samenspraak met de betrokkenen stem je af welke zorg nodig is voor de cliënt.

Verder stel jij daar waar nodig is een herindicatie op. Dit doe jij niet alleen. Continu sta je in contact met andere hulpverleners om de beste beslissing te nemen over een bepaalde case. Samen stem je af wat de best passende zorg zal zijn. Je stuurt bij als dit nodig is en geeft praktische tips, waardoor de zelfredzaamheid van de cliënt wordt vergroot. Hierdoor houdt hij/zij zoveel mogelijk de eigen regie over zijn of haar leven.

Voor deze functie beschik jij over:

 • Een diploma Verpleegkunde niveau 5
 • Een registratie in het BIG- en kwaliteitsregister
 • Praktijkervaring als verpleegkundige
 • Ervaring in de thuiszorg
 • Rijbewijs B en eigen vervoer

Daarnaast ben jij:

 • Langdurig inzetbaar
 • Bereidt om alle diensten te werken

Tot slot zien wij een match met een van onze opdrachtgevers als jij een warm hart voor de cliënten weet uit te dragen, passie voor je vak toont, lef hebt, liefdevol overkomt en bezit over een positieve instelling.

Teammanager in de zorg

Als teammanager draag jij verantwoordelijkheid over jouw zorgteam binnen de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het doorvoeren van het beleid van de opdrachtgever. Tot jouw taak behoort het opstellen en bewaken van de financiële- en kwaliteitsdoelstellingen van jouw team en locatie.

In deze rol geef je bijvoorbeeld leiding aan een team van tussen de 40 en 70 medewerkers en maakt voor hen het rooster. Binnen het team zorg jij voor een sfeer waarin jouw collega’s zich vrij voelen om met vernieuwende ideeën te komen.

Verder heb jij oog voor veranderingen in het zorgveld. Je weet kansen te herkennen en te grijpen. Daarnaast ga je uitdagingen niet uit de weg. In de hiërarchie ben jij de schakel tussen de praktijk en het hoofdkantoor. Uiteraard staat goede zorg voor de cliënten bij jou voor op.

 

Voor deze functie beschik jij over:

 • Een zorg gerelateerde opleiding op minimaal niveau 4
 • Enkele jaren relevante werkervaring als leidinggevende in de (verpleeg/thuis)zorg
 • Uitstekende communicatievaardigheden
 • Sociale eigenschappen om feilloos om te gaan met cliënten, familie van cliënten, mantelzorgers en collega’s
 • Gezonde dosis positieve energie
 • Rijbewijs B

 

Daarnaast ben jij:

 • Relativerend, overstijgend, gestructureerd en zakelijk
 • Een klantgerichte manager
 • Langdurig inzetbaar
 • Bereidt om alle diensten te werken

 

Tot slot zien wij een match met een van onze opdrachtgevers als jij een warm hart voor de cliënten weet uit te dragen, passie voor je vak toont, lef hebt, liefdevol overkomt en bezit over een positieve instelling.

 

a

Wie ben jij?

 Werk je graag parttime, bepaal je graag zelf je werktijden en ben je flexibel inzetbaar?

 Heb je interesse in de zorg?
 Heb jij een hands-on-mentaliteit?
 Heb jij bijvoorbeeld een achtergrond in fysiotherapie, zorg of volg je
hierin momenteel een opleiding?

 Heb jij leidinggevende capaciteiten?

 Of heb je dit niet, maar wel een warm hart voor de zorg en luister je naar
de termen doener of zingever?
 Kortom ben jij; een student, zij-instromer, ex-zorg professional,
doener, of iemand die zingeving zoekt en graag wat voor een ander wil
doen en betekenen dan zoeken wij jou als nieuwe ADL-assistent, helpende of wijkverpleegkundige!

a

Wat wordt er geboden?

 Flexibele werktijden;
 Passend salaris, inschaling op basis van werkervaring

 Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket
 Zinvol werk in een dynamische omgeving

a

Over Mec Recruitment Solutions

Mec Recruitment Solutions is in te schakelen op projectbasis om een te kort op te lossen in de personeelsplanning van organisaties. Wij leveren een op maat gemaakte dienstverlening door mee te denken over de uitdaging waar onze klanten voor komen te staan. We stemmen met de klant af waar de kern van het probleem ligt, geven advies over hoe het best tot een snelle oplossing gekomen kan worden en starten op basis daarvan een plan van aanpak op. We hebben ruime ervaring in verschillende bedrijfstakken, zoals de IT-sector, zorgsector, bank- en verzekeringswezen en andere sectoren.

a

BELANGRIJK!

Het is betaald werk en geen vrijwilligerswerk! Voor meer informatie kunt u mailen naar info@mcspirit.nl of bellen met 06-51425243 www.mcspirit.nl. Sollicitatieprocedures lopen in deze tijd online door! Geïnteresseerd? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

a

WEET JIJ MENSEN IN JE DIRECTE OMGEVING?
LAAT ZE CONTACT OPNEMEN MET ONZE RECRUITERS

Neem contact op